Deaktiver levering

Vælg Indstillinger i admin-menuen og klik på Leveringsopsætning. Tryk på Leveringsopsætning og derefter har kan du ændre aktiv til ”nej”.

Bemærk: levering bliver først muligt igen når denne funktion aktiveres igen.