Under menupunktet Admin findes undermenuen med nedenfor beskrevne menupunkter.

Under menupunktet Produktmuligheder finder man ingredienser. Her kan man angive ingredienser, kunderne kan tilføje fra de retter, de bestiller.

Her trykker man Opret Ny, angiver navn på ingrediensen og en pris. Herefter kan man under Produkter fra menuen ud for det produkt, man ønsker at give muligheden for at tilføje ingredienser, trykke på knappen Ingredienser.

Her kan man aktivere/deaktivere ingredienser på det enkelte produkt.