Lukkedage

For at lukke helt for bestillinger, kan man bruge lukkedage. De findes under indstillinger – > Lukkedage.

Her kan man angive en besked, der skal vises til gæsten, hvis de prøver at bestille denne dag. 
Man vælger datoer, begge dage inklusiv i lukkeperioden.
Man kan vælge, hvorvidt det skal gælde for hele systemet eller kun online (gæst).