Mærkater kan bruges til at markere om et produkt fx. er vegetar, vegansk, glutenfri, økologisk osv.

Under tandhjulet findes menupunktet Admin.

Derefter findes Produktmuligheder i menuen og derefter Mærkater. Her giver man sit mærkat et navn og derefter tilføjer man et billede. Tilføjes der ikke et billede, vises teksten. Ellers vises kun billede.

Man kan både tilføje mærkater på kategorier eller på produktet.

For at tilføje til kategorier: Gå til kategorier og rediger den kategori, mærkaten skal vises på. Her kan mærkaten vælges i højre side. Tryk opdater, og den vil nu blive vist på forsiden.

For at tilføje til produkt: Gå til Produkter og tryk rediger ud for det produkt, mærkaten skal tilføjes. Øverst er en tab med titlen “Mærkater”. Her kan man tilføje mærkater. Gem ved at trykke enter eller gå tilbage til basisindstillinger og tryk opdater.

Vi har lavet nogle standard-ikoner, som I kan bruge. Du kan downloade ikonerne her (findes i hvid og sort, så I kan vælge den version, der passer til jeres layout)