Bemærk: Denne funktion er ny og er der for stadig i beta (altså, under udvikling). Dog fungerer tingene, som de skal for brugerne.

Hvis man ikke har en dedikeret hjemmeside selv og ikke ønsker at lave en, kan man bruge vores NTA website, hvor man kan skrive en lille tekst omkring sin restaurant, tilføje nogle billeder, vise adressen på et kort, have kontaktinformationer og links til sociale medier.

Som standard bliver adressen *firmanavn*.nemtakeaway.dk, men ønsker du at bruge dit eget domæne (fx firmanavn.dk), kan du kontakte os, så kan det også bruges.

Title: Dette er fx din restaurants navn.

Subtitle1: En kort linje, der beskriver restauranten. Fx: “Århus’ bedste pizza!”

Subtitle2: Dette kan være en længere beskrivelse af din restaurant.

Image1: Et stort banner-billede på toppen af siden

Image2: Bruges ikke pt.

Book et bord link: Hvis man også har book et bord-produktet, kan man indsætte et link her dertil.

Facebook-side link: Har man en Facebook side, kan man indsætte link her.

Instagram-side link: Har man en instagram-side, kan man indsætte link her.