Produktfamilier

Under menupunktet Admin findes undermenuen med nedenfor beskrevne menupunkter.

Under Produktmuligheder findes menupunktet Familier. Familier bruges til fx at gruppere varer, som kan vælges i menuer, som fx Sodavand, tilbehør osv.

Først opretter man en familie med navn. I listevisningen kan man herefter trykke på Produkter ud for den familie, man har oprettet, og tilføje de produkter, man ønsker skal være en del af familien.