Man kan tilføje nye produkter til POS på to måneder: Man kan enten redigere i POS eller man kan gøre det under produktets indstillinger.

Metode 1: Rediger i POS

I menuen øverst vælges “Indstillinger” (højre side) og derunder “POS’er”. Her finder man den blå knap, der hedder “POS designer”
På denne side kan man se alle de kategorier, der er. Tryk vis ved den kategori, det nye produkt skal tilføjes til. Der kommer en liste over nuværende produkter i denne kategori. For at tilføje et nyt, tryk på “Tilføj” i et af de tomme felter.
Indtast produktets navn, vælg en farve (typisk samme som kategorien) og under type vælges “Produkt” og derefter findes det produkt, man ønsker at tilføje, og man trykker opret.

Metode 2: Rediger produktet

Øverst til venstre i menuen findes produkter. Herefter kommer en liste med alle oprettede produkter. Find det, der skal tilføjes i POS, og tryk rediger.
I højre kolonne er en overskrift “Knapper i POS”. Her kan man vælge at oprette produktet i en af de kategorier, der findes i POS’en. Når man har valgt kategorien, trykkes opdater, og herefter vil produktet blive vist i POS’en i den valge kategori.