Variantgrupper

Under menupunktet Admin findes undermenuen med nedenfor beskrevne menupunkter.

Variantgrupper bruges fx ved forskellige typer brød, pålæg el. lign. I et produkt, der ellers er det samme og har samme pris.

Man opretter en produktgruppe under produktmuligheder -> variantgruppe. Når man har oprettet gruppen, kan man tilføje varianter ved at trykke på varianter under administrer.

Derefter vælger man ”Opret ny” og skriver navnet på varianten. Når man har oprettet alle de variationer, man ønsker for den gruppe, er man færdig og variantgruppen kan derefter tilføjes til nye produkter.