Deaktiver levering Vælg Indstillinger i admin-menuen og klik på Leveringsopsætning. Tryk på Leveringsopsætning og derefter har kan du ændre aktiv til ”nej”. Bemærk: levering bliver først muligt igen når denne funktion aktiveres...
Recent Comments