Vælg ”Beskeder” under Avanceret i admin-menuen.

Så klikkes på ”Opret ny besked”, hvorefter et udfyldningsskema kommer frem. Dato fra/til vælges, hvorefter man vælger datointervallet. Her kan man vælge imellem ”faktisk dato” eller ”afhentnings / leverings-tidspunkt”.

Faktisk Dato betyder beskeden vises indenfor den valgte dato-periode.

Tilsvarende betyder afhentning / leverings-tidspunktet betyder at beskeden på de valgte dage.

Derudover kan man vælge besked-farve og vælge om beskeden skal være henholdsvis inaktiv / Aktiv.