Printerproblemer

Før du ringer til os ang, printerproblemer, så tjek at din internetforbindelse virker. Er du i tvivl, så åben et internet-vindue på den enhed, du bruger sammen med vores system og se, om du kan få søgeresultater på google. Hvis ikke, så kontakt din internetudbyder.

Ofte skyldes manglende print at et stik er gået løs ifbm. rengøring eller lignende. Se derfor videoen herunder, der viser hvilke stik bør være sat til hvordan. Har du skiftet internetudbyder? Så kan det være derfor printet fejler. Nævn dette som det første, når du ringer til vores support.