Emballage opkrævning

Vælg Produktmuligheder og dernæst Emballage i admin-menuen.

Opret et nyt element og angiv hvorvidt der er valgfrit eller påkrævet.

Herefter indtaster du teksten
– der står på ordrelinien hvis man har valgt produktet TIL
– der står på ordrelinien hvis man har valgt produktet FRA
– Knap-teksten hvis man ønsker at “tilvælge det” (kun valgfrie produkter)
– Knap-teksten hvis man ønsker at “fravælge det” (kun valgfrie produkter)
Du slutter af med at udfylde varenr. og prisen på emballagen.

Og trykker opret.

Derefter går du ind på produkter, vælger dit produkt og herefter fanen emballage. Her vælger du så hvor meget produktet fylder i emballagen.
Hvis en vare fylder 0.6 af en pose, så vil man ved køb af
* 1 vare, kræve 1 pose (1x 0.6 rundes op til 1)
* 2 varer, kræver 2 poser (2×0.6=1,2 rundes op til 2)
* 3 varer, kræver 3 poser (3×0.6=1.8 rundes op til 2)
osv.

Du kan med fordel se videoen om produktlisten og lære, hvordan du kan redigerer flere produkter på en gang og dermed tilføje emballage på flere produkter på en gang.

Har du spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til os, så skal vi hjælpe dig bedst muligt.