Her i videoen kan du se, hvordan du begrænser et produkt til kun at være aktivt en specifik dato/periode. Du kan også se, hvordan du deaktiverer et eller alle produkter på en specifik dato/periode.

Hvis du skal sælge mange menuer, kan du med fordel under Rediger produkt > Avanceret sætte kapacitetspoint til 0. Dermed er dine kunder ikke begrænset af din normale kapacitet. Du kan også herinde sætte et lagertal på, hvis du har begrænset antal menuer.

Vises menuen ikke, kan det være, det er for langt frem i tiden til at din opsætning tillader bestilling. Under Admin > Indstillinger > Generelt kan du ændre både hvor langt frem i tiden gæsten kan bestille og hvor langt frem i tiden “Vis altid” skal vise produkter.

Bemærk, at denne indstilling ikke overføres fra Master, så bruger du advanced-pakken og har underfirmaer, skal du ind på hver afdeling og lave denne opsætning.