Opdatering af produktnavn, pris, beskrivelse mm.

Under menupunktet Admin findes undermenuen med nedenfor beskrevne menupunkter.

Redigering af et enkelt produkt:

Under menupunktet Produkter findes en oversigt over alle produkter i listevisning. I første kolonne findes knappen “Rediger”. Trykker man på denne, kommer man ind på produkt-siden.  I venstre kolonne kan man redigere titel, beskrivelse, pris og hvornår produktet skal vises for gæster. I højre kolonne kan man vælge i hvilken kategori, produktet skal vises, hvilken product builder, der skal bruges og hvilken printer/printerkategori, det skal printes på.

Under avanceret findes flere indstillinger, se artiklen om produktoprettelse for beskrivelse af punkterne.

Redigering af flere produkter:

Nogle indstillinger kan masse-redigeres. Når man er på produktlisten kan man enten sætte kryds i firkanten helt til venstre ud for et produkt, eller trykke på produktlinjen mens man holder CTRL-knappen i bund (CMD på en Mac). Når man har markeret et produkt, vil der under kolonnetitlerne komme orange knapper med “Rediger” ved de egenskaber, der kan masse-redigeres. Således kan man sætte rabat på alle produkter hurtigt, tilføje printerkategorier mm.