Når man har tilføjet alle produkter og kategorier, man ønsker, sætter man POS’en op.

Det gør man under indstillinger -> POS’er.

Først opretter man en ny pos, hvis man ikke har en. Denne navngiver man som ønsket, hvorefter man går tilbage til liste-visningen. Her trykker man nulstil. Når man nulstiller, henter den kategorier og produkter.

Derefter opretter man farver ved at trykke på menuen ”Farver”. Her kan man lave så mange farver, som man har kategorier. Man kan både vælge farve på knap og på tekst. Når det er gjort, går man tilbage til ”Liste” og vælger ”POS designer” under opsætning. Der tildeler man hver kategori en farve.

Hvis man vil ændre farven for et individuelt produkt, kan man gøre det ved at trykke på vis-knappen under den kategori, man vil ændre produkt-farver ved, og derefter kan man redigere de individuelle produkter/menuer under denne kategori.

Har du allerede oprettet en POS og ønsker at tilføje produkter, så se denne artikel om at tilføje produkter til POS.