Mærkater

Mærkater kan bruges til at markere om et produkt fx. er vegetar, vegansk, glutenfri, økologisk osv. Under tandhjulet findes menupunktet Admin. Derefter findes Produktmuligheder i menuen og derefter Mærkater. Her giver man sit mærkat et navn og derefter tilføjer man et...
Kategori-rækkefølge

Kategori-rækkefølge

Vælg kategorier i admin-menuen. Hvis du vil ændre i rækkefølgen, kategorierne vises i på bestillingssiden, så tryk på ikonet med de to blå pile over listen i venstre side. Herefter kan du trække og slippe produkterne ved at klikke med venstre musetast og holde denne i...